Log directory is not writable - please CHMOD e107_plugins/log/logs to 777
Zöld Szentgotthárd
Írta: Admin
2014.
05.26.

Lomtalanítás!

Szentgotthárdi Közös Önkormányzati Hivatal értesíti a lakosságot és az intézményeket, hogy a Müllex Közszolgáltató Nonprofit Kft. közreműködésével lomtalanítási akciót szervez az alábbi napokon és helyszíneken
2014. május 17-én (szombaton):
Szentgotthárdon a Rába-folyótól nyugatra eső utcákban, így a Pável Á. ltp-en, Hunyadi, Május 1., Malom, Mátyás király, Móricz Zsigmond, Ady Endre, Baross Gábor, Jókai és a Gárdonyi G. utcákban, valamint Rábatótfalu, Rábafüzes, Jakabháza, Máriaújfalu, Farkasfa, Zsida és Zsidahegy városrészeken.
2014. május 31-én (szombaton):
Szentgotthárd Rába-folyótól keletre eső területe (Füzesi – József A. – Széchenyi – Bethlen G. – Rózsa F. – Táncsics M. – Mária – Petőfi S. - Kisfaludy S. – Kossuth L. – István király utcák által határolt terület valamennyi utcája) és Rábakethely városrészen.
Kérjük, hogy a fenti időpontban reggel 7 óráig a lakásban keletkezett, felhalmozott és feleslegesség vált tárgyakat szállítójárművel megközelíthető közterületre helyezzék ki.
Lomtalanítás során a méretüknél fogva gyűjtőedényekben nem elhelyezhető hulladékok gyűjtését három csoportban végzik, külön tehergépkocsikkal a lomokat (pl.:bútor, berendezési tárgy, eszköz stb.), külön a gumiabroncsot 90 cm átmérőig és külön az elektronikai hulladékokat (megbontatlan állapotban lévő televízió, rádió, mosógép, hűtőgép). Az elektronikai hulladékok (szétbontatlan televízió, rádió, mosógép, hűtőgép stb.) elhelyezésére 2013. május 16-án (pénteken) a SZET Szentgotthárdi Kft. telephelyén (9970 Szentgotthárd, Füzesi út 8.) kihelyezett konténerben is lehetőségük van.
A lakosság figyelmét nyomatékosan felhívjuk, hogy építési anyag, törmelék, lapátos áru (homok, mészhidrát, cement, egyéb), nagyméretű gumiabroncs (pl. traktorgumi), faág, fanyesedék, veszélyes hulladék, autó és egyéb bontási műveletekből, ipari és kereskedelmi tevékenységből származó hulladékok, valamint a szabványos edényzetben is elhelyezhető hulladékok kirakását mellőzzék !
Bővebb információval a szolgáltató a 94/726–000-as telefonszámon áll rendelkezésükre.
Egyben felhívjuk a figyelmüket, hogy az idén sem szervezünk őszi lomtalanítási napot. Együttműködésüket előre is köszönjük!

Forrás: szentgotthard.hu

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be, vagy kattints ide a regisztrációhoz

Időjárás

Légszennyezettség

© 2015 Szentgotthárd Város Önkormányzata
9970 Szentgotthárd, Széll Kálmán tér 11.
polghiv@szentgotthard.hu
06-94/553-010 Készítette: OnceMedia | Icons by icons8