Zöld Szentgotthárd
Írta: Admin
2015.
09.10.

Zöld Szentgotthárd

Szentgotthárd Város Önkormányzata és a Pannon Kapu Kulturális Egyesület ismét megrendezi a Zöld Szentgotthárd Környezetvédelmi, Kulturális és Gasztronómiai Fesztivált
A fesztivál idén kiegészül a II. Szentgotthárdi Vadásznap programmal és az I. Hazai, Vasi Szüreti Bárányfesztivállal.

A programokra a belépés ingyenes!

A program reggel 08.00-kor kezdődik a város főterén a Vadászkürtösök ébresztőjével, illetve vadételek főzőversenyével, bárányételek kóstolójával a Várkertben.
09.00-tól konferencia veszi kezdetét a Refektóriumban Fenntartható fejlődés címmel, mely Huszár Gábor polgármester köszöntőjével kezdődik.
Délelőtt Ökumenikus Hubertusz mise, pásztorfohász, vadászok szellemi vetélkedője, vadászkutya bemutató, szarvasbőgés bemutató, ragadozó madár bemutató, a vadgazdálkodás szakmai ismertetése fogadja a Várkertbe látogatókat.
Délután kulturális műsorokkal, gyermek programokkal, kirakodó vásárral, kiállítással, lovaskocsikázással és még sok érdekes programmal várjuk a az érdeklődőket.
18.00-tól a Sipőcz Rock Band szórakoztatja a közönséget.
11.00-tól a „Zöld Szentgotthárd” – Környezetvédelmi, Kulturális és Gasztronómiai Fesztivál, a II. Szentgotthárdi Vadásznap és az I. Hazai, Vasi Szüreti Bárányfesztivál keretében főzőversenyt hirdetünk a „Dödöllétől a krumplis pogácsáig” címmel.

További információ a plakáton!

Sok szeretettel várunk mindenkit!

Időjárás

Légszennyezettség

© 2015 Szentgotthárd Város Önkormányzata
9970 Szentgotthárd, Széll Kálmán tér 11.
polghiv@szentgotthard.hu
06-94/553-010 Készítette: OnceMedia | Icons by icons8